Buitengevels stucen

Behalve het stucadoren binnenshuis bestaat er ook de mogelijkheid uw huis aan de buitenkant te stucen. Dit kan op verschillende manieren. Het kan rechtstreeks uitgesmeerd worden met een cementmortel, of de buitenkant kan eerst geïsoleerd worden doormiddel van verschillende isolatie materialen. Als eindafwerking kan ook gekozen worden voor een sierpleister op kleur. Vraag gratis naar de verschillende mogelijkheden die voor u van toepassing kunnen zijn.

Buitengevel isolatie

Let op! Wij geven 10 jaar garantie op buitengevel isolatie.
Doormiddel van schuimissolatie platen EPS (harde/zachte) wordt uw gevel ingepakt, dit is belangrijk voor het behoud van uw huis en zeker voor het besparen van energie. Na het te zijn aangebracht van isolatie platen wordt de gevel besmeerd met een cementgebonden pleister, hierin wordt ook pantsergaas verwerkt om scheurvorming te voorkomen. Als afwerking bieden wij verschillende mogelijkheden zoals fijn licht schuurwerk of sierpleisters op gewenste kleur. Dus heeft u een gevel die grondig toe is aan een opknapbeurt vraag hier dan gratis een offerte aan.

Scheuren in uw gevel

Heeft u scheuren in uw buitengevel, ben dan niet bang ons nummer 06-46166377 te bellen. Deze kunnen op een vakkundige manier hersteld worden. We geven dan ook garantie op de gedane werkzaamheden omdat we de herstelwerkzaamheden uitvoeren met uiterste vakkundigheid.

Vraag gratis naar de verschillende mogelijkheden.