Welkom bij Stucadoorsbedrijf Eindhoven

Via deze weg willen wij u kennis laten nemen van ons stucadoorsbedrijf.Stucadoorsbedrijf Eindhoven is een klein stucadoorsbedrijf gevestigd in Eindhoven. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van stukadoren draaien wij mee in zowel de particulieren branche als in de utiliteitsbouw. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om strak stucwerk, het schilderklaar pleisterwerk tot en met de spachtelputz. Ook is Stucadoorsbedrijf Eindhoven gespecialiseerd in het ‘uitrapen’ van zwembaden en natte cellen. Dit gebeurd met cement gebonden pleisters.

Wij weten als geen ander welke eisen er aan een ondergrond en het gebruikte materiaal wordt gesteld. Deze kennis wordt gehaald door ervaring en regelmatige bijscholing.
Vraag hier gratis een offerte aan, of bel voor een vrijblijvend advies.

Stucunie garant

Als onderdeel van stucunie word er 10 jaar garantie gegeven op het loskomen van stucwerk op de oude ondergrond.
Naast de garantie kunnen wij u een unieke systeem garantie aanbieden via onze leveranciers.
De garantie waarborgt de blijvende betrouwbaarheid van onze systemen.
Hierin kunnen wij u voorzien van volledige technische ondersteuning ,voor,tijdens en na oplevering van het project

Badkamers

Lichtgewicht Cement Mortels
Een goed alternatief en of vervanger van het ouderwets tegel zetten is het laten uitvlakken van de wanden in uw badkamer wc of keuken door een cement gebonden mortel ,
Het voordeel is dat de tegelzetter dezelfde dag nog kan beginnen met het tegelen van de eerder op de dag uitgevlakte muren zodat het u een aantal dagen aan droogtijd bespaard.
dit kunnen wij doen op basis van de ouderwetse kalkspecie of de vernieuwde vorm van een lichtgewicht cement mortel.